Vegaaniset pääsiäismuffinit

yli 60 minuuttia Välillä 12
Vegaaniset pääsiäismuffinit
Ainesosat
Muffineihin:
1,2 dl kasvipohjaista maitoa
2 rkl sitruunamehua
6 rkl auringonkukkaöljyä tai sulatettua ja jäähdytettyä kookosöljyä
1,2 dl paksua kasvipohjaista jogurttia
1 dl vaaleaa fariinisokeria
1 tl vaniljaesanssia
1,8 dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia vehnäjauhoja
0,4 dl kaakaojauhetta
1 rkl kahvijauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
Hyppysellinen suolaa
Voikreemiin:
100 g vegaanista voita, pehmeää
1 tl vaniljaesanssia
250-300 g tomusokeria
2 rkl kasvipohjaista maitoa
Koristeluun: Syötäviä kukkia tai pieniä suklaamunia