Kaikki ruoanvalmistukseen

Keittiö on kodin sydän! Tuotteidemme avulla leipominen ja ruoanvalmistus on helpompaa ja hauskempaa - halusitpa sitten valmistaa gourmet-tason illallisen, leipoa prinsessa-kakun, keittää täydellisen kupin kahvia, paistaa rapeita vohveleita, tai sekoittaa terveellisen smoothien.

Sauvasekoitin

Sauvasekoitin on kätevä apuri ruokien soseuttamisessa, sekoittamisessa ja hienontamisessa. Se soseuttaa ja sekoittaa kastikkeet, majoneesin, pirtelöt, pannukakkutaikinan ja vauvanruoan muutamassa sekunnissa.

Monitoimikone

Monitoimikoneen avulla ruoanvalmistus on paljon helpompaa. Säästyt kaikelta leikkaamiselta, pilkkomiselta ja raastamiselta - monitoimikone tekee nämä työt puolestasi ja paljon muuta. Double Force Pro Digital on tehokas monitoimikone, jossa on tehosekoitin ja useita vakiovarusteita. Laitteen hienonnusterä on ruostumatonta terästä ja siinä on titaanipinnoite, minkä ansiosta terä on erittäin kestävä. 1000 W:n
moottoriosassa kaksi eri voimansiirron ulostuloa: lisää vääntövoimaa tai nopeutta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kahvinkeitin sisäänrakennetulla kahvimyllyllä

Grind Aroma -kahvinkeittimessä on sisäänrakennettu kartionmuotoinen mylly, mikä on takuu laadukkaasta ja tasaisesta jauhatuksesta. Valittavissa on kolme eri karkeusastetta. Lisäksi kahvin voimakkuuden voi säätää miedoksi, keskivahvaksi tai vahvaksi omiin makunystyröihin parhaiten sopivaksi. Digitaalisen LCD-näytön ja 24 tunnin ajastimen avulla voit aina varmistaa, että kahvisi on valmiina aamuisin – vastajauhetuista pavuista suodatettuna, juuri sellaisena kuin haluat ja silloin kun sitä eniten tarvitset.

Taikuus tapahtuu keittiössä

Haluamme tehdä ruoanvalmistuksesta hauskaa ja helppoa. Siksi tuotteemme ovat fiksuja, korkealaatuisia ja innovatiivisia. Kotisivuiltamme löydät inspiraatiota, reseptejä ja tuotteita sekä arkeen että juhlaan. Meillä on kaikkea vedenkeittimistä sous vide -sirkulaattoreihin ja leivänpaahtimista aifryereihin. 

Sous vide korostaa luonnollisia makuja

Sous vide on ranskaa ja merkitsee suoraan käännettynä ”tyhjiössä”. Käytännössä se tarkoittaa tyhjiökypsennystä, mikä on menetelmä, jossa aineksia kypsennetään alhaisissa alle 100 °C:n tarkasti kontrolloiduissa lämpötiloissa tyhjiöpakattuina. Tämän ansiosta elintarvikkeiden hapettuminen vähenee ja ravinteet, kivennäisaineet, vitamiinit sekä aromit säilyvät paremmin kuin perinteisessä ruoanlaitossa.