50 vuoden kokemus pölynimureista

Tiesitkö, että meillä on 50 vuoden kokemus pölynimureista ja että monet pölynimureistamme valmistetaan Ranskassa? OBH Nordicalla on yhteistuotantoa Rowentan kanssa, joka on Euroopan pölynimurimarkkinoiden toiseksi suurin brändi.

Kokeile kotona 100 päivää

Olemme valinneet laajasta valikoimastamme useita tuotteita, joita voit kokeilla kotona 100 päivän ajan. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, sinulla on mahdollisuus palauttaa tuote meille ja saada rahasi takaisin.

Suunniteltu jokapäiväiseen elämään

OBH Nordicalla on 50 vuoden kokemus pölynimureista. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun ja kotisi tarpeisiin sopivan imurin. Animal-imurit ovat nimensä mukaisesti erityisen käteviä lemmikkitalouksiin, joissa täytyy pystyä siivoamaan monipuolisesti ja tehokkaasti. Pieni turboharjasuulake poistaa tehokkaasti lemmikkieläinten karvat matoista ja huonekaluista sekä koiran- ja kissanpedeistä.  Silence Force -pölynimurilla huomaat, kuinka helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti koti puhdistuu. Vaikka äänitaso on vain 58 desibeliä, Silence Force -imurit suodattavat pölyn talteen tehokkaasti.

Tehokas ja hiljainen

Kun arvostat kestävyyttä, ympäristöystävällisyyttä sekä energiatehokkuutta ja lisäksi vaadit imuriltasi korkeaa suorituskykyä, Green Force on erinomainen valinta. Valitsemalla ympäristöystävällisen pölynimurin et ainoastaan säästä ympäristöämme, vaan myös selvää rahaa. Green Force -pölynimuri on valmistettu jopa 70-prosenttisesti kierrätetystä muovista ja sen kierrätettävyys on erittäin korkea 82 %. Laite toimitetaan ekologisessa, 100-prosenttisesti kierrätettävässä pakkauksessa

Johdoton imuri helpottaa siivousta

Johdottomat imurimme muuntuvat moneen tehtävään. Niillä voit tehdä koko kodin suursiivouksen sekä puhdistaa nopeasti ja helposti kaikenlaiset pinnat. OBH Nordica X-Force ‑varsi-imurien Flex-ominaisuus, Stop-and-Go-toiminto ja integroitu LED-valo

Ketterä ja monipuolinen

X-Force Flex ‑imurin ansiosta kotisi on aina puhdas pölystä, vaikka paikat eivät muuten olisikaan aivan tiptop-kunnossa. Johdoton pölynimuri on erittäin helppo ottaa käyttöön ja asettaa takaisin paikalleen, eikä se vie juurikaan enempää tilaa kuin harja ja rikkalapio. 

Sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus testata valittuja tuotteita kotona ja palauttaa tuote, jos et ole tyytyväinen. Tämä tarjous koskee tuotteita, jotka on ostettu Ruotsista 2018-11-15 - 2022-12-31 ja 100 päivää kuitissa olevasta ostopäivästä.

Lue lisää