Air Force: Varsi-imurit - kaikille pinnoille

Haluatko sekä pölypussittoman että johdottoman? Monikäyttöiset varsi-imurimme poistavat pölyt helposti sekä korkealta että matalalta. Löydä suosikkisi! Valitse Air Force 260, Air Force 360, Air Force All-in-One 460 tai Air Force 560 Flex.

Suomen fiksuin pölynimuri?

Air Force All-In-One 460 -varsi-imuri on ketterä, johdoton, 100-prosenttisesti monikäyttöinen ja sen mukana on 8 lisävarustetta kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. 

OBH Nordica Air Force All-In-One 460

OBH Nordica Air Force 460 all-in-one on ainoa imuri, minkä kotiisi tarvitset. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Se muuntuu helposti tehokkaaksi rikkaimuriksi sekä käteväksi työvälineeksi, jolla siivoat helposti myös korkealta. 

OBH Nordican uusiin pölynimureihin

OBH Nordica Air Force 460 all-in-one on ainoa imuri, minkä kotiisi tarvitset. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. 

Koirankarvoja sohvalla?

Tai kissankarvoja? Air Force All-in-One 460 -pölynimurin pienoisturboharja poistaa kaikki karvat yhdellä kerralla. 

Mistä aloittaa?

Katso, miten helposti otat Air Force 460 -imurin käyttöön. 

Miten tyhjennän pölysäiliön?

Katso, miten puhdistat Air Force 460 -imurin

FI_OBH - Prova Hemma 100 Dagar mindre text 80x80.png

Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin!

Siksi kannattaa valita monikäyttöinen varsi-imuri.

Uskoaksemme pidät älykkäistä laitteista, jotka tekevät elämästä hieman helpompaa Siksi olemme kehittäneet mainioita akkukäyttöisiä pölynimureita, jotka tekevät puhdasta jälkeä lattiasta kattoon. Monikäyttöinen varsi-imuri on akkukäyttöinen ja imuroi lattiat, katot ja kaiken siltä väliltä. Tutustu monikäyttöisiin varsi-imureihimme ja valitse itsellesi sopivin. Yksi mallimme poistaa koirankarvat helposti. Toinen toimii rikkaimurina. Välimallimme mukana toimitetaan sohvaharja. Näille kaikille on yhteistä tehokkaat litiumioniakut, ainutlaatuinen syklonitekniikka ja LED-valo, jotta huomaat kaiken pölyn. Kutsumme tätä älykkyydeksi.