X-Force: Varsi-imurit - kaikille pinnoille

Haluatko sekä pölypussittoman että johdottoman? Monikäyttöiset varsi-imurimme poistavat pölyt helposti sekä korkealta että matalalta. Löydä suosikkisi! Valitse Air Force 260, Air Force 360, Air Force All-in-One 460, Air Force 560 Flex, X-Force 8.60 tai X-Force 11.60!

Suomen fiksuin imuri?

OBH Nordica Air Force All-In-One 460

OBH Nordica Air Force 460 all-in-one on ainoa imuri, minkä kotiisi tarvitset. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Se muuntuu helposti tehokkaaksi rikkaimuriksi sekä käteväksi työvälineeksi, jolla siivoat helposti myös korkealta. 

OBH Nordican uusiin pölynimureihin

OBH Nordica Air Force 460 all-in-one on ainoa imuri, minkä kotiisi tarvitset. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. 

Akkukäyttöiset varsi-imurimme lattioille

Koirankarvoja sohvalla?

Tai kissankarvoja? Air Force All-in-One 460 -pölynimurin pienoisturboharja poistaa kaikki karvat yhdellä kerralla. 

Mistä aloittaa?

Katso, miten helposti otat Air Force 460 -imurin käyttöön. 

Miten tyhjennän pölysäiliön?

Katso, miten puhdistat Air Force 460 -imurin

Siksi kannattaa valita monikäyttöinen varsi-imuri.

Uskoaksemme pidät älykkäistä laitteista, jotka tekevät elämästä hieman helpompaa Siksi olemme kehittäneet mainioita akkukäyttöisiä pölynimureita, jotka tekevät puhdasta jälkeä lattiasta kattoon. Monikäyttöinen varsi-imuri on akkukäyttöinen ja imuroi lattiat, katot ja kaiken siltä väliltä. Tutustu monikäyttöisiin varsi-imureihimme ja valitse itsellesi sopivin. Yksi mallimme poistaa koirankarvat helposti. Toinen toimii rikkaimurina. Välimallimme mukana toimitetaan sohvaharja. Näille kaikille on yhteistä tehokkaat litiumioniakut, ainutlaatuinen syklonitekniikka ja LED-valo, jotta huomaat kaiken pölyn. Kutsumme tätä älykkyydeksi.

Varsi-imuri lattioiden kunnossapitämiseen.

Lattian imuroimisen nopeasti ja loistavin tuloksin ei tarvitse olla hankalaa! Siksi me OBH Nordicalla olemme kehittäneet akkukäyttöisiä pölynimureita, jotka otetaan esille nopeasti, kun tarve vaatii. Tyylikkäästi muotoillut akkukäyttöiset imurimme voidaan jättää näkyviin keittiöön tai olohuoneeseen. Varsi-imurimme ovat kevyitä. Esimerkiksi Air Force Light painaa vain 2,5 kg. Mielestämme siivoamisen täytyy olla helppoa. Voit myös ottaa käyttöön Dual Force 2-in-1 -mallin. Se toimii myös rikkaimurina.