Imurit - pölypussilliset

Mielestämme pussillisen pölynimurin tulee olla helppokäyttöinen sekä siivota tehokkaasti ja hiljaisesti. Siksi olemme kehittäneet hiljaisia ja tehokkaita pölynimureita. 

Onko kotonasi koira tai kissa?

Nyt pääset eroon eläinten karvoista. Monet pölynimureistamme poistavat eläinten karvat helposti. Silence Force+-, Silence Force Compact- ja X-Trem Power + -mallien erikoisharja poistaa eläinten karvat huonekaluista tehokkaasti. Helppoa!

OBH Nordica -imuriluokitus

Pitkäjänteisen tuotekehityksemme lähtökohtana ovat ekologisuus ja huippuluokan suorityskyky yhdistettynä mahdollisimman hiljaiseen äänitasoon.
Alan asiantuntijoina ja kunnioituksesta ympäristöä kohtaan pyrimme siihen, että tuotteidemme valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon kierrätettäviä materiaaleja. Kehittämämme imuriluokituksen ja sen kriteerien avulla sinun on helppo valita juuri omiin tarpeisiisi sopiva pölynimuri.*
Kultainen tähti kertoo parhaasta suoristuskyvystä kyseisellä kriteerillä mitattuna. 

174 - Bild 01 - FI.jpg

174 - Bild 02 - FI.jpg

*Käyttö- ja asennetutkimus, Papillon, 4826 vastaajaa Ranskasta, Saksasta, Italiasta ja Espanjasta. Rowenta-luokitus (Rowenta myydään pohjoismaissa OBH Nordica -tuotemerkin alla) perustuu EU-asetukseen 666/2013, joka määrittelee parametrit ja niihin liittyvät mittausmenetelmät. Lisätietoja osoitteessa www.rowenta.com

Pölynimurit

Siivoa helpommin kunnollisen pölynimurin avulla. Mielestämme pussillisen pölynimurin tulee olla helppokäyttöinen sekä siivota tehokkaasti ja hiljaisesti. Tarjamme itsesulkeutuvilla pölypusseilla varustettuja pölynimureita, jotta et joudu tekemisiin pölyn kanssa. Lisäksi olemme kehittäneet niin hiljaisia pölynimureita, että ne eivät häiritse ketään. Nyt on helppoa imuroida koirankarvat! Monien imureidemme mukana toimitetaan erityinen koirankarvoihin tehoava Mini-Turbo-harja. Tutustu myös Silence Force+ Black -pölynimuriimme. Mini-Turbo-harjan lisäksi sen mukana toimitetaan seitsemän muutakin varustetta.