Ajattele ympäristöä säästävästi

Valitsemalla Green Force -imurin,  et ainoastaan säästä ympäristöämme, vaan myös selvää rahaa. Green Force -pölynimurit on valmistettu jopa 70-prosenttisesti kierrätetystä muovista ja sen kierrätettävyys on erittäin korkea 82 %. Laite toimitetaan ekologisessa, 100-prosenttisesti kierrätettävässä pakkauksessa. Vihreän pölynimurin valitseminen tarkoittaa, että saat energiatehokkaan*, tehokkaan ja kestävän tuotteen.

Edistyksellinen HEPA-suodatin

Edistynyt HEPA-suodatin vangitsee pienimmätkin hiukkaset, kuten eläinten karvat, punkit ja siitepölyn, sekä tekee ilmasta puhtaampaa. Suodattimen suodatusteho on jopa 99,98 %, joten se sopii ihanteellisesti allergikoille. Epäpuhdas ilma imetään sisään ja puhdas ilma puhalletaan ulos. Pölynimurin Hygienic system -järjestelmän ansiosta et joudu lainkaan kosketuksiin pölyn kanssa. Itsesulkeutuvat pölypussit pitävät sen sisällään.

Erittäin hiljainen

Erittäin hiljainen, 64 dB:n imuri tuottaa vähemmän melua imutehosta tinkimättä. Voit imuroida koska tahansa häiritsemättä muita.

reparerbar-produkt-15.png 115 vuoden korjattavuussitoumus

OBH Nordica panostaa tuotteiden korjattavuuteen. 1.1.2022 alkaen olemme laajentaneet varaosien saatavuutta entisestään ja  sitoudumme siihen, että tuotteemme ovat korjattavissa 15 vuoden ajan. Tämä koskee sekä vuodesta 2022 alkaen markkinoille tuotavia uusia tuotteita sekä tuotannossa olevia vanhempia tuotteita. Tämä on tärkeä askel kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.